• Welcome

    კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება!

  • Welcome

    კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება!

ღვინის დაწმენდა და სტაბილურობა

 ღვინის  ფერის კორელაციისათვის, როგორც თეთრ ისე წითელ ღვინოებში გამოიყენება პოლივინილპიროლიდონი (პვპპ).

თანაც დაბალხარისხიანი პვპპ-ს კარცეროგენული თვისებებიდან გამომდინარე, აუცილებელია მაღალხარისხანი პვპპ-ს გამოყენება.

პოლივინილპიროლიდონის გამოყენების ტექნოლოგია და დოზები ღვინოში

პოლივინილპიროლიდონის გამოყენების აუცილებლობა ღვინოში

 პროტეინების ადსორბაციისათვის გამოიყენება სხვადასხვა ტიპის სილიკოგელები, ქსეროგელები და ჰიდროგელები.